MEET THE QUATRE BRAS TEAM

Het team van Quatre Bras zal u altijd met een lach begroeten. Onze filosofie is om de beste ‘meetingplace’ te creëren waarbij we tongstrelende gerechten serveren en uitstekende service bieden. Wij gaan voor 100% gasttevredenheid!

Ons gevarieerde team heeft veel verschillende persoonlijkheden met elk hun eigen talent, vaardigheid en achtergrond. Zij stellen zich graag aan u voor:

 

 

 

 

Rik

Rik

Gastenbaas

Rik Spijkerboer is een man met een brede mensenkennis. ‘Ik weet wat ik tegen mensen kan zeggen. Als ik bijvoorbeeld zie dat gasten geen zin hebben in te veel formaliteiten, geef ik een luchtige swing aan het gesprek. Maar ik kan ook goed zakelijk zijn, hoor!’ Rik werd op 29 december 1988, een sneeuwachtige winterdag, geboren in Best. Hij was een rustig kind; hield van natuur en voetbal.
Lees meer

De natuur heeft altijd zijn fascinatie en belangstelling gehouden. Na een MBO-opleiding ‘milieu en ruimtelijke ordening’ begon hij aan de HBO-opleiding tot Aardrijkskundedocent en daarna aan de HBO-studie ‘bos en natuurbeheer’.Rik was naar eigen zeggen ‘een goede student die helaas altijd te laat begon met het studeren voor tentamens’. In tegenstelling tot het in de boeken duiken, is Quatre Bras echt zijn ding. ‘Quatre Bras vormt voor mij een nieuwe uitdaging, omdat het restaurant in deze regio heel goed aangeschreven staat.’

Rik ziet zijn ouders als belangrijke inspiratiebron. Hij kijkt met veel respect naar de manier waarop zij met de tegenslagen die het leven soms op je pad werpt, omgaan. Ook zijn oma speelt voor hem een belangrijke rol. Dromen en verwachtingen voor de toekomst heeft hij niet; ‘Leef van dag tot dag, met een lach. Wees jezelf dan komt het allemaal goed.’ Dit levensmotto draagt Rik ook uit in zijn werk als bedieningsmedewerker voor Quatre Bras.

In zijn vrije tijd vindt Rik het leuk om met vrienden stedentrips te maken naar Europese steden. Voor een potje zaalvoetbal, golfen, snowboarden of mountainbiken mag je hem wakker maken.

Frank

Frank

Opper Smakenbaas

Frank Snoek, geboren op 16 juli 1986 in Eindhoven wist al vanaf zijn vijfde dat hij kok wilde worden. Als chef-kok van Quatre Bras is de keuken zíjn domein. Creativiteit en kwaliteit, dat zijn voor hem de kernwoorden. Frank woont samen met zijn vriendin Pamela. Kort geleden vond de eerste gezinsuitbreiding plaats; ze kochten een puppy.
Lees meer

Bij zijn collega’s staat Frank bekend als een harde werker. Recht voor z’n raap, puur en eerlijk. Zijn motto? ‘Pluk de dag; haal wat vrolijkheid uit elke dag.’

Frank wordt vrolijk van zon, vakantie en eten. Wat eet hij dan het liefst? Dat maakt hem niet zo veel uit; ‘Ik ben net zo gelukkig met pasta als met gebakken zwezerik’. Op zijn vrije dagen tref je Frank waarschijnlijk thuis aan, met gereedschap in zijn handen. Hij vindt het heerlijk om een beetje te klussen aan zijn huis.

Zijn favoriete gerecht bij Quatre Bras? ‘Dat gaat nog op de kaart komen.’

Wij zijn benieuwd!

Karin

Karin

Lunch Koningin

Karin van Liebergen werkt al bijna 20 jaar bij Quatre Bras en het is haar nooit gaan vervelen, ze werkt sinds 1 september 1998 bij Quatre Bras. Ze werd op een stralende lentedag geboren op 2 mei in Amsterdam. Het werk bij Quatre Bras vindt ze nog steeds even leuk omdat ze het een prachtig bedrijf vindt wat constant in beweging is.
Lees meer

Elke dag is anders, elke dag is een nieuwe uitdaging voor Karin. Ze is het vaste gezicht overdag, ze vindt de lunch vooral heel erg leuk om te doen omdat het heel afwisselend is, gasten die snel even een tosti komen eten tot een zakelijke business lunch of vriendinnen die een gezellige middag hebben.

Haar grootste voldoening bij Quatre Bras is als de gasten tevreden weggaan en dat ook laten merken. Karin is naast haar werk ook een bezige bij en kent het woord stil zitten bijna niet.

Thomas

Thomas

Drankenbaas

Thomas Hoedt werd geboren op 15 februari 1994, hij is geboren in Geldrop maar getogen in Best. Thomas werkt als medewerker in de zaal bij Quatre Bras, hij is een écht nachtdier, hij kent de zaal op en top en hij weet daarom ook hoe hij een feest tot een groot succes kan maken met een leuke sfeer en dat motiveert hem ook in zijn werk. Hij vindt het leuk om te spelen met de lichten en het geluid zodat hij tijdens het…
Lees meer

feest een topsfeer en uiteindelijk een geslaagde partij kan creëren. Hij werkt sinds 3 jaar bij Quatre Bras en hij doet het nog steeds met evenveel plezier, hij vindt het een mooie zaal en hij vindt het leuk dat er elke keer een nieuwe uitdaging is op zijn werk. Naast zijn werk houdt hij ook er ook van om te sporten, hij speelt hockey bij MHC Best en dat doet hij met veel plezier.  Ondanks dat Thomas vaak druk in de weer is, vindt hij het ook super fijn om een avond rustig uit te rusten met een aantal goede films. Thomas zou nog heel graag een keer naar Curaçao willen vliegen en daar een heerlijke top vakantie te vieren, maar daarvoor zal die nog veel geslaagde partijen moeten organiseren bij Quatre Bras.

Mayke

Mayke

Diner koningin

Mayke van Aarle werd geboren in Valkenswaard op 5 december 1966, inmiddels woont ze nu in Best. Mayke werkt sinds september 2009 bij Quatre Bras en het is haar nooit gaan vervelen. Het motiveert haar dan ook als de klanten het naar hun zin hebben en met een tevreden lach naar buiten gaan, “het op zo’n manier uitvoeren dat de gasten achteraf zeggen dat ze goed zijn bediend en het erg op prijs hebben gesteld dat…
Lees meer

ik bij hun tafel was en vervolgens terug blijven komen, daar doe ik het voor”. Ze staat ook wel bekend om haar altijd aanwezige glimlach bij de tafel, niets is haar te veel gevraagd, maar omdat ze er zo weinig werkt vindt ze het altijd extra leuk om weer aan het werk te gaan. Ze vindt het een restaurant met een zeer goede ambiance en natuurlijk is ze dol op het eten.

Mayke houdt naast het werken bij Quatre Bras ook van koken,  bij Quatre Bras kan ze daarom ook hele leuke inspiratie op doen, haar favoriete gerecht bij Quatre Bras is ‘surf’. Naast het koken vindt ze een middagje shoppen ook zeker niet verkeerd en dat doet ze ook maar al te graag. Ze heeft naast haar gezellige kant ook haar sportieve kant, ze vindt het heerlijk om een goede pot tennis te spelen en dat doet ze tot op heden heel erg graag.

Maar om extra te genieten van tennis of het winkelen zou ze een avond werken bij Quatre Bras toch niet al te snel afzeggen omdat ze dat toch tè gezellig vindt.

Luuk

Luuk

Keukenprins

Luuk werd op 16 mei 1990 geboren in Veghel en daar woont hij nu nog steeds. Sinds 2016 werkt Luuk bij Quatre Bras en dat doet hij met veel plezier, het was voor hem tijd voor een nieuwe uitdaging en koos daarom voor Quatre Bras. Hij vindt het leuk om nieuwe gerechten te verzinnen en daarmee de gasten tevreden te stellen. Luuk is een spontane jongen en altijd in voor een gezellige babbel, hij staat ook bekend onder…
Lees meer

zijn collega’s door zijn slechte grappen die onbewust toch nog een heleboel collega’s aan het lachen maken.

Naast zijn werk vindt hij het leuk om met muziek bezig te zijn, hij speelt graag gitaar. Naast zijn muzikale kant heeft hij ook een sportieve kant, hij speelt graag zaalvoetbal en dat vindt hij ook nog steeds leuk om te doen. Luuk vindt het belangrijk om zo lang mogelijk door te werken, ook al wint hij de jackpot, werken bij Quatre Bras zal hij  niet zo snel opgeven!

Kai

Kai

Flexibele Koning

Kai Feijen werd geboren op 16 november 1997, hij werd geboren in Best en daar woont hij nu nog steeds. Hij heeft altijd al in de horeca gewerkt maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging, daarom kwam op een dag het belletje vanuit Quatre Bras voor hem ook goed uit. Hij vindt dat Quatre Bras qua horeca het hoogst haalbare is in Best.
Lees meer

Hij werkt er al een paar jaar en werkt er nog steeds met evenveel plezier. Het motiveert hem als een avond goed  verloopt en de gasten met een tevreden gevoel de deur uit lopen.

Hij is zowel in het restaurant als in de zaal een sterke werknemer, hij weet zich op beide fronten goed uit de voeten te werken. Naast zijn werk vindt hij het gezellig om met vrienden wat te gaan eten of drinken, daarnaast vindt hij het ook fijn om te fitnessen. Zijn droom is om later nog veel te gaan reizen en hoopt zo nog veel meer te zien van de wereld.

Tijs

Tijs

Wijn guru

Tijs van Schie werd geboren op 24 april 1994, dat was op de 114e dag van dat jaar en op de laatste zondag van de maand, zijn geluksgetal is dan ook niet zo heel moeilijk te raden want dat is namelijk 4. Tijs werd geboren in Veldhoven maar is een échte Bestenaar. Hij studeert Small Business & Retail Management en wilde daarnaast graag in de horeca werken omdat hij altijd al een passie voor horeca heeft gehad.

Lees meer

Hij heeft voor Quatre Bras gekozen omdat hij dol is op de professionele uitstraling van Quatre Bras, de sfeer spreekt hem aan en de gasten zijn leuk. Dat motiveert hem natuurlijk ook in zijn werk, maar hij houdt ook van uitdagingen, het tevreden stellen van de gasten ziet hij als een uitdaging en die neemt hij graag aan, dus elke dag is voor hem een nieuwe uitdaging.

Daarom is zijn droom ook om later een eigen restaurant te beginnen in een warm land, zoals Spanje of Curaçao. Naast zijn werk heeft hij ook een sportieve kant, hij houdt ervan om te fitnessen en in de weekenden vindt hij het gezellig om zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn vrienden.

Stan

Stan

De charmeur

Stan Favier, een enthousiaste jongen die altijd in is voor wat uitdaging. Stan werd geboren op 15 april 1996 in Eindhoven. Hij is in november 2014 begonnen als hulp kok bij Quatre Bras, dat bleek na een tijdje toch niks voor hem te zijn, al snel is hij vanuit de keuken doorgegaan naar de zaal, dat vond hij een stuk leuker en hij had er ook meer plezier in, in de drukte was Stan ook…
Lees meer

wel eens nodig in het restaurant zelf en dat is uiteindelijk waar hij nu altijd staat en dat bevalt hem heel erg goed. Het motiveert hem als klanten met een tevreden lach de deur uitlopen, dat is toch waar je het voor doet in de horeca. Stan heeft veel plezier in zijn werk en dat straalt hij ook uit, hij gaat altijd met een lach naar zijn werk, hij kan goed met iedereen opschieten of het nou collega’s of gasten zijn.

Naast het werk vindt Stan het leuk om te voetballen en om op stap te gaan met zijn vrienden, hij voetbalt bij Best Vooruit. Hij vindt het belangrijk om voorlopig zijn school af te maken en vooral te genieten van de dingen die hij nu doet.

Sophie

Sophie

Het Masterbrein

Bij Sophie, geboren op 6 mei 1991 in Eindhoven, stroomt muziek en entertainment door haar aderen. Deze vrolijke blondine met een aanstekelijke lach zorgt ervoor dat het team optimaal kan functioneren en dat verwachtingen van gasten worden overtroffen…

Lees meer

Sophie groeide op in Best, op een varkenshouderij. Zelf besloot ze een andere richting te kiezen; op Hogeschool Tio in Eindhoven studeerde ze Hotel- en Eventmanagement. Ze liep stage bij de Rabobank, bij een evenementenbureau in Kaapstad (Zuid-Afrika) en bij Joop van de Ende Theaterproducties. Bij dit laatste bedrijf wilde ze eigenlijk niet weg, totdat ze er achter kwam dat ze ook bij Quatre Bras haar ei kwijt kon op het gebied van entertainment. Sophie vindt het leuk om evenementen te organiseren in de zaal van Quatre Bras.
In haar vrije tijd is ze ook veel met muziek bezig. Ze speelt piano en danst. ‘Ik hou heel erg van muziek maken, en ik kan er ook heel erg van genieten als ik anderen muziek hoor maken.’ Sophie denkt dat de zaal van Quatre Bras voor Best een belangrijke rol kan gaan spelen. Er zijn nog veel mogelijkheden te ontplooien, en de zaal kan daarbij dienen als een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor Bestenaren. De combinatie van de wat meer zakelijke functie van het restaurant, met de entertainmentfunctie van de zaal spreekt haar aan.
Sophie is bezig met de invoering van een bijzondere marketingstrategie. Door zich te focussen op de behoeften van gasten, wil Sophie het aantal gasten dat bij Quatre Bras terechtkomt via aanbevelingen vergroten. ‘Het geld wat we anders aan advertenties zouden besteden, kan op deze manier geïnvesteerd worden in onze gasten.’
Sophie kan zielsgelukkig worden van tevreden gasten. ‘Mijn doel is, dat Quatre Bras een goed imago heeft, en dan krijg ik voldoening als gasten het gevoel hebben dat ze Quatre Bras aan anderen willen aanbevelen.’ Sophie’s levensmotto is; ‘Geniet van elke dag, want je weet nooit wanneer het je laatste is; probeer er het beste er uit te halen!’

Glenn

Glenn

Creatief Smakenbaas

Glenn werd geboren op 26 september 1984 in Helmond, waar hij ook is opgegroeid. Als kind kookte Glenn maar al te graag, hij vindt het daarom ook heel leuk dat hij bij Quatre Bras veel vrijheid krijgt in het verwerken van zijn eigen ideeën. Sinds februari 2016 werkt hij bij Quatre Bras. Hij vindt het belangrijk dat elke gast tevreden is…
Lees meer

met zijn eten en daar doet hij ook veel moeite voor, hij zegt zelf dat zijn beste en tegelijkertijd zijn slechtste eigenschap perfectionisme is. Hij is ook een echte volhouder, hij gaat door tot dat hij bereikt heeft wat hij wil.

Naast zijn werk kookt hij thuis ook graag, kijkt hij graag op rustige avonden een goede serie of film met een lekker glaasje whisky. Zijn dromen zijn om later een mooi huis te kopen en een eigen succesvol restaurant te beginnen.