EXPLOSION ROCKETS 28 OKTOBER 2017

 

 

 

Zaterdag 28 oktober 2017 zijn de Explosion Rockets bij Quatre Bras voor een grandioos optreden! De kaarten in de voorverkoop zijn €8,00 en aan de zaal: €10,00. Reserveer hieronder je kaartjes! op=op

“The Most Famous Rock And Roll Band In The Country” , een titel waarmee The Explosion Rockets vaak worden omschreven in de media. Explosion Rockets. Wie van authentieke muziek houdt uit de Top 100 van midden jaren ‘50 en begin jaren ‘60 én een spetterende show wil zien, kan niet meer stuk bij deze rock and roll band.

Al meer dan 25 jaar staat de band vrijwel iedere week op het podium om een klasse-show neer te zetten. Hun opzwepende perfomance wordt gebracht met een flinke dosis humor en vakmanschap en, het belangrijkste, met vrijwel alle grote hits van o.a. legendes als Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly, The Ventures, The Shadows The Jumping Jewels etc.

Een avond Explosion Rockets is een avond vol herkenbaarheid en nostalgie. Zij brengen de bekende hits in dezelfde sound als de originele versies.