WIJ STELLEN AAN U VOOR..

ONZE HUISBAND CHALLENGE!

De coverband CHALLENGE reperteert bijna iedere woensdagavond in de zaal van Quatre Bras en bevelen wij zeer graag aan bij feesten, bruiloften en zakelijke meetings!

CHALLENGE is een pop-disco-rock-soul sensatie uit het Brabantse Best met een enthousiaste zanger en zangeres voorop. Verder bestaat de band uit 4 enthousiaste heren op de drums, bas, gitaar en keyboard en een blazerssectie op de saxofoon, trompet en trombone. Samen zorgen zij ervoor dat ieder feest, klein of groot, een daverend succes wordt.

Van Anouk tot Stevie Wonder, van Simple Minds tot Donna Summer en van de Dijk tot Tina Turner! CHALLENGE is opgericht in 2009 door vier muzikanten. Zij hadden eerder al samen muziek gemaakt in de band SoulSupreme. Na een avondje samen muziek maken bleek de onderlinge klik er te zijn. Het eerste optreden van de band was tijdens de Braderie in het Wilhelminadorp van Best. CHALLENGE is gegroeid tot een vette coverband. Elke muzikant staat met veel plezier en enthousiasme op het podium en dat merkt het publiek! Sinds 2009 heeft de band inmiddels al een aardige live-reputatie opgebouwd en biedt zij muzikaliteit, plezier, enthousiasme en gezelligheid.

Direct boeken of zoekt u algemene informatie? Ga naar www.challengecoverband.nl of mail naar info@challengecoverband.nl

Print Friendly
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
(385 views)