CATERING

Ophaalservice

QB home, het nieuwe concept van Quatre Bras

De alom bekende kerriesoep, salade bizar of club sandwich van Quatre Bras nu bij u thuis serveren?!

Dit kan met ons nieuwe concept QB home

Bestel uw favoriete gerechten bij ons en u kunt ze afhalen.

QB home bereidt bijna alle gerechten van onze menukaart voor u thuis. U kunt uw gasten en uzelf heerlijk laten genieten van de gerechten van Quatre Bras bij u thuis of op de zaak.

Cateringservice

De catering voor uw evenement, volledig op maat voor iedere gelegenheid. De smaakexplosies, onvervalste Brabantse gastvrijheid en verfrissende concepten zullen uw gasten zeker versteld doen staan. Door middel van eten en drinken, en de juiste sfeer, worden emoties gecreëerd en gasten overdonderd met sensationele smaken. In samenwerking met CaterEvents is catering voor een breed scala aan evenementen te boeken via Quatre Bras.
Van verjaardagsfeest tot bruiloft en van personeelsdiner tot een biologische lunch op locatie (én alles daartussenin). Ieder evenement wordt tot in de puntjes verzorgd. Denk aan tafels, servies, dranken, eten en zelfs de schoonmaak. Overal is aan gedacht, en u kunt heerlijk genieten van de gelegenheid.
Vraag nu een offerte op maat aan en wij helpen u bij het creëren van een onvergetelijk evenement!

 

Vrijdag 12 september 2014 hebben we de officiële opening gehad van onze nieuwe vestiging in Best. ’s Middags ontvingen we genodigden en ’s avonds ons personeel. Van accommodatie op onze locatie hebben we alles laten verzorgen door Quatre Bras; bediening, eten en drinken. Onze gasten waren tevreden en wij! Wat wil je nog meer. Goed gedaan QB! Groet

John Foesenek

Algemeen Bedrijfsleider, Van Raak Metaalrecycling