Trouwen bij Quatre Bras: ‘In dromen en in de liefde is niets onmogelijk’ Droomt u al tijden van een sprookjesachtige trouwdag? Quatre Bras kan deze dromen voor u waarmaken.

 

 

 

Het organiseren van een onvergetelijke bruiloft voor u, is onze uitdaging. De bloemen; de trouwauto; de bruidskleding; de bruidstaart… alles moet precies bij elkaar passen. Door u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, kunt u met een gerust hart en zonder stress uitkijken naar deze bijzondere dag. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken met u mee. Zo’n speciale dag moet maatwerk zijn. Uw trouwfeest wordt gegarandeerd net zo uniek als u.

Heeft u al helemaal voor ogen wat u wilt? Dan voeren wij uw plan tot in de puntjes uit. Bevindt u zich nog in de oriënterende fase? Dan geven wij u met alle liefde diverse adviezen, ideeën en nieuwe inzichten.

Vraag alvast vrijblijvend informatie op:

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer:

Datum bruiloft:

Aantal daggasten:

Aantal avondgasten:

Vul hier alvast zoveel informatie in over het evenement:

De locatie

Quatre Bras is strategisch gelegen nabij de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch, in het knusse centrum van Best. Er is een ruime beschikbaarheid van gratis parkeergelegenheid. De zaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken viert u feest in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant.

U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

Testimonials

Daan en Marieke vierden onlangs hun trouwfeest bij Quatre Bras. ‘Alles was perfect geregeld; een echte aanrader!’ Aldus het kersverse bruidspaar; ‘Onze complimenten voor de bediening, alle gasten waren continu voorzien van drankjes. De avond was perfect georganiseerd. Niks was teveel gevraagd – alles was mogelijk. Helemaal naar onze wens.’

Meer informatie

We geven u graag een rondleiding en staan open voor een persoonlijk gesprek. Ook voor een vrijblijvende offerte helpen wij u graag. U mag contact met ons opnemen via management@quatrebras.nl of 0499-371450

 

We hebben ons huwelijk bij Quatre Bras gevierd. We zijn begonnen met een BBQ op het terras. Het vlees en de salades waren heerlijk, iedereen was positief. We hadden aangegeven dat 1 van onze gasten een allergie had. De kok had speciaal voor haar een aparte BBQ geregeld, vervolgens is het feest binnen verder gegaan. Ook hier niks te klagen. Het personeel was vriendelijk en niemand had een leeg glas. Ook hier waren de hapjes weer goed geregeld! Kortom: Quatre Bras is een goede locatie om een feest te geven. Alles is perfect geregeld! Een echte aanrader!

 

Bram en Michelle

Wij hebben 12 juni onze bruiloft gevierd bij Quatre Bras. Terwijl wij nog foto’s aan het waren maken, kregen onze daggasten heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen was erg tevreden! Wij hebben heerlijk gegeten en ook onze bruidsmeisjes (4,5 jaar) hebben heerlijk gegeten met een speciaal 3 gangen diner. Na het eten ons nog even terug kunnen trekken in een aparte kamer. Daarna een heerlijke en fantastische feestavond gehad, war ook alles tot in de puntjes was geregeld. Niemand kwam iets tekort. Kortom: een fantastische trouwlocatie. Vriendelijk en vrolijk personeel!! Onze complimenten gaan ook naar Sophie, niks was teveel en alles was mogelijk. Alles was goed voorbereid naar onze wensen. Echt een aanrader!

Daan en Jouke

Wij hebben hier tijdens onze trouwdag met de gasten gedineerd en ’s avonds ons feest gevierd in de zaal van Quatre Bras. De reden om voor QB te kiezen waren de goede service, de geweldige aankleding van het gehele restaurant en de zaal en het eten is er erg goed. We hebben naderhand van onze gasten veel complimenten gekregen, dus dit restaurant is zeker een aanrader!

 

Niels en Evelien